cartube

Zmazanie účtu

Ako zmazať účet

  • V aplikácii: Profil → Zmazať účet.
  • Na webe: prihláste sa, v Garáži otvorte menu profilu a zvoľte Zmazať účet.
Prihlásiť sa a zmazať účet

Zmaže sa

Doklady vašich áut, jazdy, diaľničné známky, výdavky, notifikácie a nastavenia; fotky a prílohy, ktoré ste nahrali; poznámky v žiadostiach o termín a vaše správy pre servis; vaše kontaktné správy a e-mail z čakacej listiny; členstvá v cudzích organizáciách. Autá sa od účtu odpoja a servisy stratia prístup k ich histórii.

Ostane (bez vášho mena)

Samotné autá bez väzby na vás: VIN, ŠPZ, údaje o vozidle, servisné záznamy (aj tie, ktoré ste zadali vy, bez príloh) a stavy tachometra. Žiadosti o termín v servise (bez poznámky). Recenzie servisov. Servis si môže ponechať vlastnú evidenciu zákaziek. Ak ste vodičom vo firemnej flotile, flotila si ponechá vaše meno, e-mail, telefón a údaje o vodičskom oprávnení.

Prihlasovali ste sa cez Apple? CarTube môžete odpojiť aj vo svojom účte Apple, v zozname aplikácií, ktoré používajú funkciu Prihlásiť sa cez Apple. Návod od Apple

Zmazanie je nevratné. Účet ani dáta už neobnovíme.